Ennen
Ennen

Ennen

Jälkeen
Jälkeen

Jälkeen

Julkisivuremontti Turku ja Varsinais-Suomi

Toteutamme julkisivuremontit avaimet käteen -periaatteella niin yksityisille kuin yritysasiakkaille koko Varsinais-Suomen alueella. Teemme julkisivuremontit kiinteistöösi aina laadukkaasti ja ammattitaidolla, oli se sitten omakotitalo, rintamamiestalo, rivitalo, mökki, paritalo tai autotalli.

Harkitset sitten yhden ulkoseinän tai koko omakotitalon julkisivuremonttia, niin olemme aina kiinnostuneita kuulemaan siitä lisää!

Omakotitalon puu-julkisivuremontti 

Puinen julkisivu on aika uusia viimeistään silloin, kun pelkkä maalaus ei riitä. Siksi kannattaa harkita myös lisälämmöneristyksen ja tuulensuojan tarvetta, sillä pieni lisäkustannus uusimisvaiheessa säästää suuria summia  lämmityskustannuksissa. 

Tiiliverhoiltu omakotitalo 

Teemme myös julkisivuremontit tiiliverhoiltuihin taloihin. Puramme vanhan tiilen ja teemme tilalle puu julkisivun. Kysy lisää!

Rapattu julkisivu

Teemme myös rapattujen ulkoseinien remontit ja muutamme rapatun julkisivun puiseksi. 

Lisälämmöneristys säästää lämmityskustannuksia

Omakotitalon oikein toteutettu lisäeristys kannattaa. Se säästää lämmityskustannuksia. Lisäeristys tehdään seinän ulkopuolelle ja vanha julkisivuverhous poistetaan. Vanhat eristeet voidaan jättää lisäeristyksen alle jos ne ovat hyvässä kunnossa.

Teemme julkisivuremontit laajalla alueella

Kaarina, Piikkiö, Parainen, Nauvo, Sauvo, Kemiö, Paimio, Lieto, Raisio, Naantali, Masku, Mynämäki, Rusko, Laitila, Marttila, Somero, Kustavi, Koski Tl, Vehmaa, Pöytyä, Tarvasjoki, Loimaa, Oripää, Salo, Uusikaupunki, Nousiainen, Aura sekä koko Varsinais-Suomi.

Pyydä ilmainen hinta-arvio julkisivuremontista!

Palaamme lomakkeen lähetyksestä 24h sisällä asiaan.